fbpx
Frangkle AB | Cityzap her
16394
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16394,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Cityzap her

Uppdragsgivare

Cityzap her

Hållbarhetsmål

Företagets grundsten vilar på det globala målet 11.2: Senast 2030 tillhandahålla tillgång till säkra, ekonomiskt överkomliga, tillgängliga och hållbara transportsystem för alla. Förbättra trafiksäkerheten, särskilt genom att bygga ut kollektivtrafiken, med särskild uppmärksamhet på behoven hos människor i utsatta situationer, kvinnor, barn, personer med funktionsnedsättning samt äldre personer.

Tjänst
Sociala medier, Strategi, Utbildning, Varumärke, Webb
Uppdrag

Företaget Cityzapnow startades 2018 i Västerås. Grundidén är att tillhandahålla lätta elfordon och system som gör förflyttning i stadsmiljö enklare, tryggare och resurssnålare.

Vi fick uppdraget att lansera tjänsten Cityzap Her. En tjänst med fokus på att ge fler kvinnor i alla åldrar möjlighet att röra sig fritt. Oavsett om det handlar om att ha ett körkort, äga ett fordon, eller känna sig trygg på stan.